Interval de pret: 35500 € - 55000 €

Suprafata: 44 m² - 70 m²

Ansamblul rezidențial este compus din 12 imobile moderne, P+3E+ER , totalizand 280 apartamente de 2 si 3 camere avand compartimentări eficiente menite stilului de viață activ.

In ansamblu se vor gasi: locuri de joaca  pentru copii ( dotate cu tobogane, balansoare, caţărătoare, hinte, casuţe de lemn şi mobilier urban), spatii verzi, spatii de relaxare ( banci, foisoare), gradinita, after-school, magazin alimentar, cabinet medical, salon coafor, manichiura-pedichiura, cosmetica, iluminat public, cai de acces asfaltate, trotuare pavate, locuri de parcare pavate si marcate.

Ansamblul reprezinta o reimprospatare a intregii zone de nord-vest a Sibiului nu numai pentru ca da un nou echilibru dezvoltarilor din aceasta zona ci si pentru ca reprezinta o alternativa viabila de locuire.

Amplasat exceptional in cartierul Tineretului, o zona dinamica in plina dezvoltare, intr-o zona rezidențiala moderna, liniștită dar totuși aproape de centrul orașului.

Complexul este ferit de aglomerația orașului si oferă acces facil către arterele principale ale Sibiului. Ansamblul are deasemenea in apropiere (la 20 m distanta) 2 stații de autobuz cu rute către principalele zone ale Sibiului.

Stadiu de predare al apartamentelor: tencuieli var ciment KNAUF, glet Knauf, lavabila alba, sape de egalizare, instalatii electrice, termice si sanitare, prize si intrerupatoare Schneider Sedna, internet + cablu tv in toate camerele, usa de acces in apartament metalica / securizata, usi interioare calitate superioara, la terase: termoizolatii si hidroizolatii, pervaze ferestre la interior, calorifere, central termica proprie, utilitati: apa, canal, curent, gaz.


ansamblul-magnlia

Oferte in ansamblu

50,44 ㎡ utili
ID: 574

Apartament nou 2 camere 50,44mp utili de vanzare in zona Tineretului. Apartamentul face parte dintr-un ansamblu modern de 12 imobile avand 280 apartamente.  Complexul are in apropiere (la 20 m distanta) 2 statii de autobuz cu rute catre principalele zone ale Sibiului.Apartamentul avand 50,44 mp utili si 4,83 mp balcon este compus din living , dormitor,...citeste mai mult

48,02 ㎡ utili
ID: 11

Apartament nou decomandat 2 camere 48 mp utili si balcon de vanzare in cartier Tineretului intr-un complex modern de 12 imobile avand 280 apartamente.  Complexul este pozitionat intr-o zona rezidentiala noua si linistita, are in apropiere (la 20 m distanta) 2 statii de autobuz cu rute catre principalele zone ale Sibiului.Apartamentul este decomandat, co...citeste mai mult