Vezi online situatia dosarului de garantare Prima Casa si in Sibiu


Vezi online situatia dosarului de garantare Prima Casa si in Sibiu

                Fie ca esti din Sibiu sau din restul tarii , o agentie imobiliara Sibiu sau o persoana fizica care a apelat la un credit bancar tip Prima Casa, garantat partial de stat, poti verifica stadiul dosarului tau sau al clientilor tai in orice moment, unde se afla si in ce faza. Clientii bancilor care au aplicat pentru dosarul de credit Prima Casa pot afla rapid si usor daca dosarul lor a fost aprobat si transmis catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM),  daca dosarul de credit a intrat in lucru si daca acesta a fost aprobat sau respins.

               FNGCIMM (Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii ) a lansat o aplicatie online unde cei care au solicitat un credit prin programul Prima Casa, pot urmari situatia propriului dosar in timp real. Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii raspunde cererii clientilor de a afla cat mai rapid si transparent situatia dosarelor de garantare.

                Practic , daca doresti sa aflii detalii despre dosarul de garantare, orice client poate sa acceseze site-ul oficial al Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii , pe urmatorul link http://starepc.fngcimm.ro , ulterior vor trebui completate datele cerute in formular :

- numele bancii unde s-a depus solicitarea de credit Prima Casa (intregul dosar de credit)

- numele si prenumele pe cine este facuta cererea de credit Prima Casa 

- data nasterii solicitantului,

- tipul imobilului adus in garantie ( imobilul cumparat: casa sau apartament)

-  judetul unde se afla imobilul adus in garantie..

        pe acest link aplicatia ne ofera informatii cu data cand a fost trimis dosarul de garantare impreuna cu solicitarea de garantare de catre banca creditoare catre FNGCIMM, informatii cu data cand a fost preluat dosarul si daca este complet sau trebuie completat, daca a intra in lucru in vederea verificarii actelor, verdictul cu solutionarea dosarului  care poate sa fie pozitiva  sau negativa si data si ora in care dosarul este trimis de catre FNGCIMM bancii creditoare.

           Practic clientii sunt scutiti de numeroase telefoane catre consilierii de credite din banci cerand informatii despre situatia dosarelor de garantare Prima Casa. De asemenea clientii pot verifica daca consilierii de credite le spun realitatea dosarului.

           Pentru cei care sunt in cautarea unei banci si a unui credit bancar, recomandam sa apelati cu incredere la colaboratorii nostrii, Smart Credit Finance - societate de broker de credite, cu sediul in Sibiu. Solicita o programarea la broker-ul de credite la tel: 0724055524

Publicat: 01.09.2019

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.